Keresés az oldalon

A Fernox üdvözli Önt

Az egész világon piacvezető, újításairól ismert megbízható márka, a Fernox az egyetlen vízkezelési adalék gyártó mely fejlett kutatási és fejlesztési részleggel rendelkezik. Innovatív termékeink - melyeket a környezet terhelést figyelembe véve gyártjuk és csomagoljuk – hozzájárulnak az energia hatékonyság javításához és segítenek a vállalkozásoknak és háztartásoknak ökológiai lábnyomuk csökkentésében.

Nemzetközi jelenlét
A Fernox irodái megtalálhatóak Angliában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Belgiumban, Hollandiában, Spanyolországban, Magyarországon, Kínában és az Amerikai Egyesült Államokban, így cégünk mindenhol elérhető. Cégünk erős háttérrel rendelkezik, a vízkezelési megoldások fő szállítója mely berendezéseket gyárt, tesztelési szolgáltatásokat nyújt, folyamatosan kapcsolatban tart fenn szakemberekkel, berendezésgyártókkal, szövetségekkel, hivatalokkal, szerelőkkel és háztartási fogyasztókkal.

Ez a honlap megpróbál választ adni a Fernox termékekkel kapcsolatos műszaki kérdésekre és bemutatni cégünk legújabb fejlesztéseit.
Aktualitások
TF1 Compact

A Fernox TF1 Compact (0806091.5 sz. egyesült királyságbeli szabadalom függőben) egy nagy teljesítményű, átfolyó szűrő, amely hidrociklonos elválasztás során a szennyező anyagokat az egység speciálisan kialakított mágneses egységéhez vezeti, és eltávolítja azokat a rendszerben áramló vízből.

Protector F1
A Fernox Protector F1 hosszú távú védelmet biztosít a házi központi fűtési rendszereknek belső korrózió és vízkőképződés ellen. Megakadályozza az ilyen rendszerekben megtalálható összes fém, azaz vasfémek, vörösréz és rézötvözetek valamint az alumínium korrózióját.