Keresés az oldalon

Biztonsági Adatlapok

A Fernox termékek hatásfokát a legszigorúbb előírások szerint vizsgáltattuk be. Az egyes vegyszerek biztonságával, használatával és tárolásával kapcsolatos információkat megtalálja a megfelelő biztonsági adatlapon.

A biztonsági adatlapok minden olyan ország nyelvén elérhetők, amelyben a Fernox a termékeit forgalmazza. Az egyes piacok globális igényeinek megfelelően a Fernox a biztonsági adatlapokat más nyelveken is rendelkezésre tudja bocsátani.

A legfrissebb előírásoknak való megfelelőség

Az ezen a weboldalon található valamennyi dokumentum megfelel a legfrissebb európai jogszabályoknak, és a folyamatos megfelelőség érdekében rendszeres frissítésük is megtörténik. A Fernox tervezi az új, globálisan harmonizált rendszernek (Globally Harmonised System - GHS) megfelelő adatlapok bevezetését is.

REACh

A biztonsági adatlapok online rendelkezésre bocsátásának rendszerét folyamatosan fejlesztjük, hogy megfeleljünk a REACh legfrissebb követelményeinek. Távlati terveink tartalmazzák a REACh mind a 16 fejezete szerinti megfelelést***, beleértve a kémiai biztonsági értékelést is.

A megfelelő adatlapok megtekintéséhez keressen a képernyő jobb oldalán vagy kattintson az „Összes megmutatása” mezőre.

Regisztráció


A Fernox biztonsági adatlapjainak eléréséhez ingyenes regisztráció szükséges. Kérjük adja meg az alábbi adatokat.